Des de Durban cap al futur. Passeig Comte Guifré. Sant Joan de les Abadesses.

17-10-20. 19:00 h.  Des de Durban cap al futur (From Durban to tomorrow). Sala Arnau de Villalba. Palau de l'Abadia. Sant Joan de les Abadesses.

 

Divendres, 17 d’octubre de 2020.  19:00 h.
Sala Arnau de Villalba. Palau de l'Abadia. Sant Joan de les Abadesses.

Entrada (?)
Durada aproximada: 2 h. 

Llargmetratge a competició amb cinefòrum

  

Des de Durban cap al futur

From Durban To Tomorrow. Documentari; VO subtitulada en català. Àudio en Anglès, Francès, Hindi; Hongarès, Castellà; 40 mins.; Direcció: Dylan Mohan Gray; 2020; Sud-àfrica.

Tema: Salut mundial; SIDA; Sud-àfrica.

Sinopsi: “Des de Durban cap al futur” està rodat durant la conferència Internacional sobre SIDA -la conferència de major envergadura sobre salut mundial-. Arriba a Durban, Sud-àfrica, una altra vegada l’any 2016, després d'una primera edició l'any 2000.
La conferència de l'any 2000 va ser un punt d'inflexió que va promoure un enorme avenç en l'accés al tractament de SIDA a escala global. En la pel·lícula, visitem a cinc activistes coneixent el seu treball a Sud-àfrica, Guinea, Espanya, Hongria i Índia; que treballen per assegurar el tractament i una salut de qualitat per a la gent més vulnerable i marginada. Escoltarem les esperances i visions sobre el futur, el seu sentit sobre què és possible i els seus clams per renovar el compromís amb la lluita universal de la salut.

Organitza: Ajuntament de Sant Joan de les Abadesses. i Dinàmic Enginy.
Amb el suport de: Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya.

*Caldrà respectar les mesures Covid-19

Etiquetas: SECCIÓ LLARGMETRATGE

Sessions ja celebrades

Subscripció a informació / Suscripción a información / News subscription

Selecciona sobre que vols rebre informació:
Estic d'acord amb la Política de privacitat

En compliment de la nova normativa europea GDPR, el TERRA GOLLUT film festival - Dinàmic Enginy SLU utilitzarà la informació que proporcioneu en aquest formulari per estar en contacte amb tu i per proporcionar actualitzacions sobre les nostres activitats.

Dinàmic Enginy SLU - 2020 - Contacta - Avís legal i política de privacitat