Sessió inaugural del TERRA GOLLUT 2021 amb un homenatge a Ariadna Gil a Ripoll

Sessió inaugural del TERRA GOLLUT 2021 amb un homenatge a Ariadna Gil a Ripoll

Divendres, 24 de setembre de 2021. 21:00 h.
Teatre Cinema Comtal. Ripoll
Entrada 5€
Durada aproximada: 2 h.
Dinamitzada. Presentació, Q&A.

SESSIÓ INAUGURAL

Amb l’actriu Ariadna Gil, Que rebrà el premi a la trajectòria audiovisual amb la participació de l’escriptor Jordi Lara, el músic Ravid Goldschmidt, conduïda per la presentadora de TV3, Txe Arana.
Projecció del film Encara hi ha algú al bosc, amb la presència de Teresa Turiera i Erol Lleri, co-directors, i el curt Spring in Autumn,

 

  

210924.ENCARAHIHAALGU.ARTELL.BREncara hi ha algú al bosc


VOSC. 2020. Documentari. Catalunya. Direcció: Teresa Turiera-Puigbò, Erol Ileri Llordella

La Guerra dels Balcans dels anys 90 va provocar violacions indiscriminades sistemàtiques a moltes dones. Aquest film mostra els seus testimonis.

Tema: VIOLÈNCIA DE GÈNERE, DRETS DE LES DONES I DELS INFANTS, BALCANS

SINOPSI:
Lejla Damon es una joven de 25 años que ha crecido feliz en una família de classe media en Londres. Sus padres, periodistas, cubrieron la guerra de Bosnia y Hercegovina durante los años 90. En diciembre de 1992, mientras grababan en el hospital de Sarajevo en pleno bombardeo de la ciudad, encontraron a una mujer que acababa de dar a luz. La mujer les dijo que apartaran al bebé de sus brazos o le ahogaría.
Era el resultado de las violaciones que había sufrido durante la guerra; era el fruto del enemigo.Durante esa guerra, entre 25.000 y 50.000 mujeres fueron víctimas de violación como estratègia de limpieza étnica. No hay una cifra oficial porque muchas de ellas no sobrevivieron o lo viven todavía en silencio 25 años después. Lejla, Alen y Ajna son niños nacidos de las violaciones de la guerra. 25 años más tarde, se han unido a las supervivientes en su lucha para romper el silencio y superar el estigma. ¿Ha acabado la guerra para ellos? En pleno aniversario de la Firma de los Acuerdos de Paz de Dayton, ha llegado la hora de dar voz a estas víctimas de segunda generación.
1087 

SPRING IN AUTUMN

2021. Persa VOSC, VOSE. Rússia. Ficció. Direcció: Ghasideh Golmakani. Interpretació: Sima BürginKey "Dona", Reza KianianKey "Marit"

Una dona iraniana deixa el seu marit i viatja a Rússia. Li venen records del seu viatge a la copa del món de futbol, així com un secret incòmode ...

Tema: LGTBI, DRETS DE LES DONES

Organitza: Ajuntament de Ripoll i Dinàmic Enginy.
Amb el suport de: Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya.

*Caldrà respectar les mesures Covid-19

Etiquetas: SECCIÓ LLARGMETRATGE

Sessions ja celebrades

Subscripció a informació / Suscripción a información / News subscription

Selecciona sobre que vols rebre informació:
Estic d'acord amb la Política de privacitat

En compliment de la nova normativa europea GDPR, el TERRA GOLLUT film festival - Dinàmic Enginy SLU utilitzarà la informació que proporcioneu en aquest formulari per estar en contacte amb tu i per proporcionar actualitzacions sobre les nostres activitats.

Dinàmic Enginy SLU - 2020 - Contacta - Avís legal i política de privacitat