ACCIÓ > CINEMA: L’ULL VIU A LA FRESCA del Núria Social d'Olot

 ACCIÓ > CINEMA 

 L'ULL VIU 

Sessió de curtmetratges dels temàtiques de l’any de l’Ull viu del Núria Social

Dissabte 4 de juny a les 21.30 h 

Plaça Verge del Carme, Olot.

Sessió gratuïta, però cal registrar l’entrada al web: terragollut.com

  

220604.UllviuACCIOCINEMA Olot

Sessió de curtmetratges Selecció TERRA GOLLUT

Per tancar una temporada on hem presentat i consolidat aquesta bonica proposta, us portem un recull de curtmetratges sobre les diferents temàtiques que hem anat tractant al llarg de l'any!?️?

  • Solo son peces (Sobirania alimentària): Film sobre tres dones, la Teslem, la Dahba i la Jadija, nascudes als campaments de refugiats sahrauís al sud d'Algèria que ara treballen a la piscifactoria.
  • Negre de merda (Integració): En Daura és un immigrant de segona generació fruit de dues cultures, de dues maneres d'entendre el món. Des de ben petit, viu la violència a casa i els prejudicis racials al carrer, fins que una sèrie de males decisions el porten a passar 3 anys a la presó.
  • Carne (Gènere i identitat): A través de relats íntims i personals, cinc dones comparteixen les seves experiències en relació amb el cos, des de la infància fins a la tercera edat.
  • El meu germà Juan (Salut emocional): L'Ana és una nena de 6 anys que està fent una teràpia infantil amb una psicòloga. A través de jocs i dibuixos, explica a la psicòloga coses de la seva família i del seu germà Joan, com és, com el veu, a què juguen, i el que han viscut junts.
  • La sabiduría de la tierra del Pewén (Natura Cura): En un recorregut per l'Araucania Andina sorgeixen interrogants que criden a escoltar la veu d'aquest arbre sagrat per als pewenche i monument natural de Xile.

Organitza:

Dinàmic Enginy

Núria Social Olot

ACCIÓ>CINEMA

Col·labora:

Ajuntament d'Olot

Amb el Suport de:

Catalunya Film Festivals

Generalitat de Catalunya

Diputació de Girona

*Caldrà respectar les mesures per la Covid-19 vigents

 

Sessions ja celebrades

Subscripció a informació / Suscripción a información / News subscription

Selecciona sobre que vols rebre informació:
Estic d'acord amb la Política de privacitat

En compliment de la nova normativa europea GDPR, el TERRA GOLLUT film festival - Dinàmic Enginy SLU utilitzarà la informació que proporcioneu en aquest formulari per estar en contacte amb tu i per proporcionar actualitzacions sobre les nostres activitats.

Dinàmic Enginy SLU - 2020 - Contacta - Avís legal i política de privacitat