JORNADES DE FOTOGRAFIA COMPROMESA al Antic Hotel Balneari de Montagut

Projecció de Dima punk i sopar/tastet de cuina gambiana a Casa de Cultura La Unió a Teià

JORNADA DE FOTOGRAFIA

1 d'octubre de 2022, 17h-19h

Antic Hotel Balneari de Montagut,Campelles

Entrada: 19 €

Registre previ a www.terragollut.com

 

  

WhatsApp Image 2022 09 28 at 10.08.46 AM

ACTIVITATS

17 h Fotografia de grup amb la  tècnica del col·lodió humit. A càrrec del fotògraf Joan Porredon.

Al teatre de l’hotel:

 montagutteatre.jpg

17.30 h Projecció dels reportatges de fotografia a competició

17:40 h Projecció del projecte fotogràfic La voz de aquel día, de Jackie Aguilera, de lnstitut d’Estudis Fotogràfics de Catalunya, que visibiltza els micromasclismes envers les dones mitjançant retrats i testimoniatges.

 LA VOZ DE AQUEL DÍA   visibilitza aquests comentaris o comportaments en espais públics que tota dona ha sofert en algun moment. Són situacions que se'ls hi treu importància i acaben per normalitzar-se, quedant en l'oblit com a simples anècdotes.

LA VOZ DE AQUEL DÍA pretén donar visibilitat a un tema que és aquí, a la vista de tots, als carrers i en els espais públics, però que s'ha normalitzat fins al punt de tornar-se invisible. Parla d'aquests comentaris i comportaments que a les dones ens fan sentir incòmodes en transitar pel carrer sense saber molt bé com actuar. Situacions a les quals no se'ls dóna la deguda importància que realment tenen en quedar en l'oblit com a simples anècdotes.

En aquest projecte es recullen testimoniatges; una petita mostra d'històries viscudes per diferents dones a les que se'ls va sol·licitar que relatessin alguna situació d'aquesta mena de violència de gènere. Totes elles, en major o menor mesura, es van veure amb cor de relatar més d'una experiència.17.50 h Conferència "La fotografia, història i evolució d'una gran aventura". A càrrec del fotògraf Joan Porredon.

Joan Porredon Autor1

18.50 h Pausa-cafè

A l’església de Montagut:

jordi contijoch 1991 01

19.15 h Xerrada i projecció de fotografies d’Emilio Morenatti  i lliurament del premi a la trajectòria fotogràfica TERRA GOLLUT 2022Emilio Morenatti (@EmilioMorenatti) / Twitter

El fotoperiodista Emilio Morenatti fa més de 30 anys que treballa com a fotoperiodista. Des de fa anys, lidera el departament de fotografia de la península ibèrica de The Associated Press.

En aquests anys, ha actuat com a reporter gràfic capturant imatges de zones de conflicte com l'Afganistan, Jerusalem, Gaza i el Pakistan.

Als jardins:

jardinsmontagut

20.30 h Sopar informal Productes del Ripollès amb Caves Miquel Pons

Preu de totes les activitats: 19,90 € 

Organitza:

Dinàmic Enginy

Amb el suport:

Generalitat de Catalunya. Diputació de Girona

Etiquetas: FOTOGRAFIA

Sessions ja celebrades

Subscripció a informació / Suscripción a información / News subscription

Selecciona sobre que vols rebre informació:
Estic d'acord amb la Política de privacitat

En compliment de la nova normativa europea GDPR, el TERRA GOLLUT film festival - Dinàmic Enginy SLU utilitzarà la informació que proporcioneu en aquest formulari per estar en contacte amb tu i per proporcionar actualitzacions sobre les nostres activitats.

Dinàmic Enginy SLU - 2020 - Contacta - Avís legal i política de privacitat